Corona / COVID

Informatie omtrent Coronavirus

In verband met de ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus wil ik als Haptotherapeut in samenwerking met Kinderfysiotherapie en Ergotherapiepraktijk Zaltbommel en Kerkdriel ook graag de aanpak vanwege dit virus delen. Deze informatie zal ik zo snel mogelijk bijwerken als er nieuwe maatregelen vanuit de regering en het RIVM komen.

Wij vinden het belangrijk dat zorg, indien veilig, zoveel mogelijk geboden moet kunnen worden. Veilig voor cliënt en therapeut.

Op advies vanuit mijn beroepsgroep de VVH, Vereniging voor Haptotherapeuten, die de RIVM richtlijnen volgt, zijn de volgende basisregels van toepassing:
– Bij klachten: blijf thuis en laat u testen bij de GGD. Ook als u al geprikt bent.
– Bent u positief getest? En hebt u dus corona? Blijf dan thuis, en blijf uit de buurt van anderen, ook als ze al geprikt zijn.
– Houd 1,5 meter afstand van anderen, dat is veiliger
– Geef andere mensen geen hand.
– Was vaak en goed uw handen.
– Hoest en nies in uw elleboog.
– Zorg voor frisse lucht in huis.

Bij de uitvoering van contactberoepen, waar nodig, geldt een mondkapjesplicht.

We gaan zeer zorgvuldig om met de gezondheid van onze cliënten en van onze therapeuten. Ten eerste houden wij ons aan de voorschriften van het RIVM en de GGD, qua hygiëne en cliënt-contact. Graag wil ik u vragen een eigen handdoek mee te nemen. 

Daarnaast vraag ik iedereen om bij (milde) verkoudheidsklachten, niezen, kuchen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, kortademigheid, hoofdpijn, branderige ogen, moeheid, je ziek voelen, diarree of een verhoging tot 38 graden en bij koorts de afspraak, graag op tijd, te verplaatsen naar minimaal 2 weken later. 

Heeft u vragen over de behandeling dan kunt u ons bereiken via:
Locatie Zaltbommel: 0418-510057
Mijn werknummer: 06-51942561
Klik hier om een e-mail te sturen.

Met vriendelijke groet, 
Bram Zaborszky.