Corona / COVID

Informatie omtrent Coronavirus

Laatste update: Zaltbommel, 20-3-2020

In verband met de ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus ( COVID-19) wil ik als Haptotherapeut in samenwerking met Kinderfysiotherapie en Ergotherapiepraktijk Zaltbommel en Kerkdriel ook graag de aanpak vanwege dit virus delen. Deze informatie zal ik zo snel mogelijk bijwerken als er nieuwe maatregelen vanuit de regering en het RIVM komen.

Wij vinden het belangrijk dat zorg, indien veilig, zoveel mogelijk geboden moet kunnen worden. Veilig voor cliënt en therapeut.

Op advies vanuit mijn beroepsgroep de VVH, Vereniging voor Haptotherapeuten, streef ik er op dit moment naar om direct contact met kinderen en volwassenen te beperken of anderhalve meter afstand te bewaren.

Bij een nieuwe aanmelding zal ik contact opnemen en bespreken waar de  behandeling zal plaatsvinden, in de praktijk of op afstand via digitale middelen. Voor de consulten op afstand zal ik gebruik maken van videobellen van Whatsapp. Ook is er binnen de haptotherapie de mogelijkheid om buiten de sessie te laten plaatsvinden.

We gaan zeer zorgvuldig om met de gezondheid van onze cliënten en van onze therapeuten. Ten eerste houden wij ons aan de voorschriften van het RIVM en de GGD, qua hygiëne en cliënt-contact. Graag wil ik u vragen een eigen handdoek mee te nemen. 

Daarnaast vraag ik iedereen om bij (milde) verkoudheidsklachten, niezen,kuchen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, kortademigheid, hoofdpijn, branderige ogen, moeheid, je ziek voelen, diarree of een verhoging tot 38 graden en bij koorts de afspraak, graag op tijd, te verplaatsen naar minimaal 2 weken later. 

Heeft u vragen over de behandeling dan kunt u ons bereiken via:
Locatie Zaltbommel: 0418-510057
Mijn werknummer: 06-51942561
Klik hier om een e-mail te sturen.

Met vriendelijke groet, 
Bram Zaborszky.